Despre AZURA Imobiliare Pitesti

pentru Oameni. despre Imobiliare

Suntem pasionati de imobiliare. si facem imobiliare cu gandul la oameni

Suntem Azura Imobiliare Pitesti. Sustinem argesenii sa vanda, sa cumpere sau sa inchirieze, prin echipa noastra de experti imobiliari acreditati ce aplica cele mai moderne strategii de promovare si prospectare, atuuri ce ofera clientilor nostri bucuria tranzactiei in timp record si in termeni avantajosi !

Astfel ca, daca si tu esti unul dintre argesenii ce cauta sa vanda, sa cumpere sau sa inchirieze un imobil, suntem la un telefon distanta sa te ajutam. Colegii nostri sunt agenti imobiliari acreditati de catre Ministerul Muncii si ABI (Asociatia Brokerilor Imobiliari din Romania) si lucreaza in concordanta cu Valorile agentiei: Empatie, transparenta, Respect, Onestitate, Echipa, Profesionalism.

Prin aplicarea celor mai moderne strategii de promovare si prospectare, clientii nostri au garantia unui efort maxim si sustinut in promovarea proprietatii si identificarea unui tert client pentru incheierea tranzactiei.

Iar atunci cand totul se intampla rapid si cu maxim de castig, cum sa nu te bucuri de reusita obtinuta ?!

Special creat pentru Tine

Servicii complet personalizate de la A la Z

Stim. Sunt multe agentii imobiliare in Pitesti. Si (aproape) toate fac acelasi lucru pentru tine. Deci, poti sa dai cu banul si sa vezi care te castiga drept client. Sau poti sa fii istet, si sa treci pe la noi pentru o discutie. Povestim impreuna ce o sa primesti, cu ce te ajutam in mod concret, si care este valoarea adaugata pe care o aducem. La finalul discutiei vom avea deja intocmit un plan de atac, special creat pentru situatia unica in care te gasesti.

Aceasta este adevarata noastra pasiune

Da, aceasta este de fapt pasiunea din spatele actiunii. Iubim sa ajutam oamenii, sa ii facem sa inteleaga procesul de vanzare sau cumparare, sa vada optiunile existente si oportunitatile mai putin vizibile. Cand Tu esti multumit, noi suntem Fericiti!

Oameni deosebiti. Case trainice. Pitesti

Ce facem noi pentru Tine

Oare vrei sa stai 5 ore pe site-urile de anunturi sa iti actualizezi oferta? Oare vrei sa raspunzi la cateva zeci de telefoane “informative” in primele zile? Oare vrei sa iti calce pragul chiar oricine, indiferent cat de suspect este? Oare vrei sa fi incoltit la masa negocierilor? Oare vrei sa termini tranzactia dupa cateva luni buni, cu fire albe nou aparute, si relatii familiale degradate? Chiar vrei sa risti toate cele de mai sus? Daca raspunsul tau este un “Nu” raspicat, echipa noastra are tot ce ii trebuie sa iti rezolve cazul.

Agenti imobiliari cu tact

Agentii nostri sunt cu totii instruiti atat formal prin cursurile de brokeraj imobiliar ale Ministerului Muncii, cat si informal de catre Broker/Owner-ul agentiei dl Ciprian Neagu, cunoscut Expert Imobiliar din Pitesti.

Negociatori cu experienta

Multitudinea de cazuri din experienta cumulata a echipei este net superioara oricarei experiente individual personale. Poate ca iti cunosti mai bine “casa”, dar noi cunoastem mai bine “clientul”.

Recenzii exceptionale

Rezultatele obtinute ne aduc atat mandrie, cat si recenzii de 5*. Nu trebuie sa ne crezi, cauta pe Google.

Echipa dedicata

Echipa noastra este focusata 100% pe Imobiliare. Da, va putem ajuta si cu un credit. Da, va putem ajuta si cu un cadastru. Sau Certificat energetic. Sau Notar. Sau…sau…Dar toate acestea se intampla cu ajutorul partenerilor nostri. Noi facem Imobiliare! 100% imobiliare!

Promovare agresiva

Stim ca numai daca suntem agresivi in piata (dar intr-un mod onest si etic) te vom putea ajuta cu adevarat.

Servim Pitestiul

Suntem aici pentru tine! Da-ne un telefon sa stabilim o discutie libera, fara obligatii atasate. Suntem constienti ca poate vanzarea se va face paralel de noi pana la urma. dar tot vrem sa ne cunoastem!

Agenti de Exceptie

Iata Echipa AZURA Imobiliare

Broker/Owner Ciprian NEAGU – Expert Imobiliar cu recunoasteri reale (Ministerul Muncii, ABI, ANEVAR)

Agent Imobiliar Mihai Cioroianu – un profesionist complet, ce poate gestiona un portofoliu complex

Agent Imobiliar Liviu Tudoroiu – experienta sa precede data nasterii unora dintre noi

Agent Imobiliar Daniel Ciobanu – o persoana comunicativa si cu rezultate ce vorbesc de la sine

Agent Imobiliar Andrei Cristea – daca toti am avea energia, entuziasmul si focusul sau, ne-am transforma in Superman-ii agentilor imobiliari

Agent Imobiliar Laurentiu Militaru – un tanar focusat si muncitor; un adevarat avantaj pentru cei ce-l vor alege

O echipa castigatoare ce imbina pentru tine tot ce e mai bun in Oameni!